VINMAS

VINMAS er en forretning som selger verktøy, maskiner og festemidler til proffsegmentet. De har holdt på i mange år under navnet Tromas Vinterbro AS, men var kommet til et veiskille der tiden var inne for å endre eierstrukturen og skape en helt egen merkevare.

For å markere dette ønsket de en total makeover: navnebytte, ny logo og en fullstendig omprofilering av bedriften. Filét Design ble engasjert for å sørge for at endringene i navn og det visuelle ville stå i stil med firmaets offensive og moderne tankegang. Resultatet ble navnet VINMAS AS, som er en forkortelse for VINterbro MASkinforretning – og en maskulin, minimalistisk og maskinell logo.

 

Logosymbolet er en stilisering av bokstavene V og M, samtidig som den har tydelige referanser til byggelementer, veiskilt, veioppmerking m.m. – det vil si typiske områder der produktene som leveres faktisk blir brukt. Logoen kommer i flere versjoner og i ulike fargekombinasjoner, og skiller seg tydelig ut både i formspråk og farger.

 

Materiellet som er levert inkluderer blant annet en omfattende profilmanual, visittkort, brevark, konvolutter, bildekor, bæreposer, klær, diverse skilting, notatblokker og epost-signaturer.

 

Det jobbes i skrivende stund med en omfattende og brukervennlig nettbutikk som blir fullt integrert med lager- og regnskapssystemene.

 

 

Dato

10. oktober 2016

Kategori

DESIGN, IDENTITET, WEB