«Norges Triatlon har brukt Henning og Filét Design til å utarbeide ny logo og designprogram. Det har vært en stor glede å jobbe sammen med Henning gjennom hele prosessen.
Han har vært lyttende til våre ønsker, kreativ til våre behov og strukturert til arbeidsprosessen.
Vi er meget fornøyde!»

KARI UGLEM, Generalsekretær

Se profilen her.

«Vi vet at våre produkter er av topp kvalitet og det aller beste naturen har å by på. Å få potensielle kunder og leverandører, som gjerne bruker sekunder til å vurdere det avgjørende førsteinntrykket, til å sitte med samme bilde er ikke like enkelt. Filét skapte vår visuelle identitet som fanger dette og viser hvem vi er og hva vi står for. Sammen med VIPnett AS, lagde de en stilren hjemmeside vi er utrolig stolte av. Filét leverte til avtalt tid og pris, med et sluttresultat som var enda bedre enn vi hadde drømt om. Anbefales på det varmeste!»

TROND SVEEN, daglig leder av Sunnhordland Havbruk

Se profilen her.

«v:aroma har brukt Henning og Filét Design gjennom de 9 siste årene. Der Henning skiller seg markant ut, er i å gjøre våre tanker og ord om til grafisk design. Trenger du en designer som alltid leverer på tid, alltid med den kvalitet du forventer og til riktig pris – da kontakter du Filét Design og Henning.»

JAN ERIK KNOLD, Head of business development and purchasing

«Jeg har brukt Filét Design ved flere anledninger og til flere satsinger. Uansett hvilken oppgave jeg gir Henning vet jeg at den blir løst i tide og med et resultat som alltid innfrir. Han er fleksibel, målrettet og har lang erfaring i sitt fag. Henning er behagelig å jobbe med, meget strukturert og er fantastisk kreativ. Det blir mange flere oppdrag i årene fremover og jeg gleder meg til neste utfordring.»

REMY BUGGE, Daglig Leder Bugge & Authen Juvelèrverksted AS, Daglig leder Norsk Gull & Ur messe AS, Prosjektansvarlig Oslo Trend

Se noen av jobbene her og her.

«Estate Media har samarbeidet med Filét Design på flere prosjekter og er veldig godt fornøyd med hvordan oppgavene ble løst. Filét yter god service og har øye for godt design. Vi kan trygt anbefale de til andre.»

TRULS GRØNLI OLSEN, Art Director/Interaksjonsdesigner, Estate Media

Se en av jobbene her.

«UBQ er et selskap som leverer tjenester innenfor Consulting og Engineering til anerkjente kunder i Telebransjen i Norden (f.eks Telenor, Netcom, Tele2, Motorola, Ericsson, Huawei). Vi har de siste årene hatt en meget god utvikling og er i år en Gasellebedrift for andre året på rad.
Det er viktig for oss å bli oppfattet som seriøse og nyskapende ovenfor våre kunder og konsulenter.
Vi har benyttet Filét design i forbindelse med alle typer profilering av UBQ de siste 2 årene og de har bestandig kommet med innspill til veldig gode og nyskapende utrykk.
Filét oppleves som innovative og profesjonelle i alle deler av sin virksomhet. Vi ser frem til å samarbeide videre i forbindelse med videreutviklingen av UBQ.»

ÅGE SAXLUND, Head of Sales / Partner

«Filét design og Henning Smogeli leverer magasinlayout og reklamemateriell av svært god kvalitet. Magasinet Velferd får mange gode tilbakemeldinger på at vår layout er flott og funksjonell.
Henning er en dyktig, fleksibel og kreativ bidragsyter til hver eneste utgave av vårt magasin. Jeg har mest lyst til å ikke fortelle andre om Filét Design slik at vi kan beholde hemmeligheten helt for oss selv. Henning Smogeli får mine varmeste anbefalinger.»

TORE KRISTENSEN, Ansvarlig redaktør Velferd

«Filét Design har blant annet designet logo og vært med på å utarbeide navn for Kvist & Kvae. Å jobbe med Filét Design er både konstruktivt og fornøyelig. Vi mener at bruk av grafisk design er essensielt i utvikling av en bedrift, og er det som løfter bedriften og identiteten det lille ekstra, og gjør at bedriften står ut i mengden. Filét Design vet hvordan de skal møte kunden på en behagelig og produktiv måte og leverer raskt og med meget gode resultater.»

VANJA STEINBRU, Kvist & Kvae

Se profilen her.

«Henning Smogeli har vist et høyt engasjement og en helt egen evne til å se oss som kunder og hvordan vi vil fremstå. Filèt Design fikk en liste av stikkord som vi ønsket at vår nye logo skulle utrykke.
Vi var meget imponert over resultatet som representerte alle faktorene vi ønsket at logoen skulle inneholde.
Vi vil på det sterkeste anbefale Filèt Design til andre bedrifter som vil ha et helt eget særpreg som skiller seg ut fra mengden!»

INGER LISE S. B. SKARBAKK OG VERENA WADDELL, Waddell & Brand

Se profilen her.

«Henning har reddet meg mang en gang med sin evne til å tenke sammen med meg. I VVS-Foreningen var vi kun tre ansatte, så jeg trengte en sparringspartner. Henning hjalp oss med logo, design av profilartikler og annet. I Norsk Kjøleteknisk Forening var jeg alene om driften. Vi fikk satt opp en designmal, dette var nyttig og jeg anbefaler alle å gjøre dette. En sparer tid og penger når rammene ligger der. Filét gjorde alt grafisk arbeid for oss med kataloger og profilmateriale. Nå er jeg i ny jobb og bruker fortsatt Filét. Henning er ikke av de dyreste, han har ett hode som fungerer, svarer alltid og leverer. En god designer er for meg en jeg kan sparre med, de er de kreative, vi får inn den kommersielle vrien.

Jeg anbefaler virkelig Henning videre!»

VIVI HATLEM, Senior rådgiver

«Takk til Filét Design for å være et raskt og effektivt PR-byrå som har hjulpet oss med å holde profilen, samtidig som vi har fremstått med noe nytt og spenstig. Filét Design er en kreativ og god samarbeidspartner for oss.»

LISBETH SOLGAARD, Daglig leder SRG/Isovator og Norsk Kjøleteknisk Forening

«Henning har designet vårt blad siden våren 2013, og vi er veldig fornøyd. I vår lille bedrift trenger vi en allrounder og iblant en tryllekunstner, og Henning er begge deler. Han er rask, nøyaktig og løsningsorientert. Og ikke minst er han en humørspreder!»

MONA ASKERØD, redaktør Musikkultur

«Hasle Consult AS har ansvaret for alt annonsesalg i fire godt etablerte fagtidsskrifter. Vi har benyttet Filét Design AS til produksjon av mediainformasjonsbrosjyrer for flere av tidsskriftene – med godt resultat! Produksjonsprosessen er alltid ryddig og dialogen er god. Flere av våre annonsører velger også å produsere sine annonser hos Filét Design AS. De forteller om rask levering, god service og riktige priser.»

ROBIN HASLE, Hasle Consult AS