Hugo Reed

Gründer & Daglig leder, Mspa.no og SPAXO.no

Filét har gjennom et svært lærerikt, solid og godt samarbeid siste ni årene bidratt enormt til vår utvikling, slik at Mspa.no og SPAXO.no i dag er Norges største forhandler i kategorien spabad & wellness. Henning Smogeli er en særdeles dyktig og kreativ designer som innehar en unik evne til å utvikle, tenke nytt og skape et tidsriktig design og utrykk, samtidig som han hele tiden setter kunden i fokus. Han har siden oppstarten hatt det visuelle ansvaret med å utvikle alle våre merkevarer, logoer, nettbutikker, profilering, foto & film, nyhetsbrev m.m. Dette lille byrået med det store hjertet anbefales på det varmeste!

Read more

Mats Haugom

Co-Founder & Daglig Leder, Accelat

Vi har hatt gleden av å samarbeide med Henning og Filét rundt et omfattende behov for en fullstendig overhaling av vår merkevare. I tilløpet til å treffe det faglige miljøet vi ønsket å fange, samt kundene og markedet vi ville utfordre, loset de oss igjennom hele prosessen fra ide- og konseptfase til design og utrulling av merkevarestrategi. I prosessen ble jeg personlig kjent med Henning og hans ideer, og jeg ble mektig imponert over hans evne til å realisere myldringen til noe vi kunne kalle vårt eget. Utover profesjonalitet og perfeksjonisme til fingerspissene, opplevde jeg Henning som er særdeles raus med tiden sin, en som lytter til innspill, og er upartisk i sin utformingstilnærming. For vår del ble det konkrete resultatet nøyaktig slik vi ønsket det. De er ikke bare fenomenale på det kreative, men har også en unik evne til overføre kreativitet til merkevare som gir reell forretningsverdi. De evner å samle alle fanene inn under én logo, som du selv føler du har fullstendig eierskap til. Jeg vil anbefale å ta en prat med Henning og Filét dersom du har tilsvarende behov for å revitalisere merkevaren, eller bare sprite opp firmaets visuelle framtoning.

Read more

Åge Saxlund

Head of sales, UBConnect

Vi har benyttet Filét i forbindelse med alle typer profilering av UBConnect og de har bestandig kommet med innspill til veldig gode og nyskapende utrykk. De oppleves som innovative og profesjonelle i alle deler av sin virksomhet. Vi ser frem til å samarbeide videre i forbindelse med videreutviklingen av UBConnect.

Read more

Tore Kristensen

Ansvarlig redaktør, Magasinet Velferd

Filét og Henning Smogeli leverer magasinlayout og reklamemateriell av svært god kvalitet. Magasinet Velferd får mange gode tilbakemeldinger på at vår layout er flott og funksjonell.

Henning er en dyktig, fleksibel og kreativ bidragsyter til hver eneste utgave av vårt magasin. Jeg har mest lyst til å ikke fortelle andre om Filét Design slik at vi kan beholde hemmeligheten helt for oss selv. Henning Smogeli får mine varmeste anbefalinger.

Read more

Lisbeth Solgaard

Daglig leder SRG/Isovator og Norsk Kjøleteknisk Forening

Takk til Filét for å være et raskt og effektivt PR-byrå som har hjulpet oss med å holde profilen, samtidig som vi har fremstått med noe nytt og spenstig. De er en kreativ og god samarbeidspartner for oss.

Read more

Mona Askerød

Redaktør Musikkultur

Henning har designet vårt blad siden våren 2013, og vi er veldig fornøyd. I vår lille bedrift trenger vi en allrounder og iblant en tryllekunstner, og Henning er begge deler. Han er rask, nøyaktig og løsningsorientert. Og ikke minst er han en humørspreder!

Read more

Remy Bugge

Daglig Leder Bugge & Authen Juvelerverksted AS

Jeg har brukt Filét ved flere anledninger og til flere satsinger. Uansett hvilken oppgave jeg gir Henning vet jeg at den blir løst i tide og med et resultat som alltid innfrir. Han er fleksibel, målrettet og har lang erfaring i sitt fag. Henning er behagelig å jobbe med, meget strukturert og er fantastisk kreativ. Det blir mange flere oppdrag i årene fremover og jeg gleder meg til neste utfordring.

Read more